Mariebo IK - IFK Värnamo i Toyota Cup tidigare under säsongen. Foto: Marcus Vilson | Frilansfotograferna
Det vankas fotbollsfest på Stadsparksvallen på onsdagskvällen när Mariebo IK gästas av Elitettan-laget Lidköpings FK i den andra omgången av Svenska Cupen.

Mariebo IK ligger fyra i Div. 1 Mellersta Götaland och man har haft en blandad inledning på höstdelen av säsongen, men på onsdagskvällen väntar en betydligt tuffare uppgift i form av Elitettan-laget Lidköpings FK då den andra omgången av Svenska Cupen ska avgöras.

Lidköping har sedan serien startade om en vinst och två oavgjorda matcher, vilket gör att de befinner sig på en åttonde plats i tabellen. Mariebo har en vinst, en förlust och en oavgjord sedan serien startade om. Visst skiljer det dock en division lagen emellan, men Jönköpings-klubben kan med rätt attityd och ett stabilt försvarsspel absolut gå segrande ur striden. Inte minst visade man mot tuffa konkurrenten Jitex att man kan spela fotboll.

Mötet Mariebo IK och Lidköpings FK startar kl. 19.00 på Stadsparksvallen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.