Hem Innebandy SSL Tionde raka för trotjänaren

Tionde raka för trotjänaren

31
0
Daniel Unoson och Sebastian Palmqvist. Foto: mullsjoais.se

Sebastian Palmqvist har förlängt sitt kontrakt med Mullsjö AIS med ett år och sträcker sig över säsongen 19/20. 25-åringen som kliver in på sin tionde säsong i Mullsjötröjan stannar där han helst vill spela. — Jag sagt det tidigare och vill vara väldigt tydlig med att jag helst spelar i Mullsjö. Det är fantastiskt att spela i Nyhem, tjatigt kanske, men publiken är något utöver det vanliga, säger Palmqvist.

Mullsjöcentern har ett poängsnitt på över 50 poäng de tre senaste säsongerna (slutspel inräknat) och har varit en viktig kugge på den resa som laget till toppen av Svenska Superligan.

Sportgruppens Daniel Unoson är självklart nöjd förlängning av Palmqvists kontrakt.

— Sebastian är en center som betyder mycket för oss. Både som spelare på plan men också för den kontinuitet vi vill ha i föreningen.

Tolv stycken A-landskamper har det hunnit bli för köpingsfostrade Palmqvist som siktar på att återta en plats i Mikael Hills landslagstrupp samtidigt som han vill förbi semifinal med sitt Mullsjö.

— Jag vill göra min och Mullsjös bästa säsong hittills. Målsättningen kommer också vara att ta mig tillbaka landslaget. Jag kommer definitivt sikta på att ta en plats till VM i Finland december 2020.

Processen kring kontraktsförlängningen har varit utdragen vilket skapat spekulationer och Palmqvist känner stor tilltro till kommande upplaga av Mullsjö AIS

— Jag har haft väldigt bra samtal med Hallstensson och min roll kommande säsong. Det känns spännande och vet att vi kommer forma ett starkt Mullsjö.

Unoson som har ansvaret för kontraktsförläningen från föreningens sida förklarar processen.

— Vi har haft en lång period av förhandling med dynamisk diskussion. Vi har tillsammans vänt på alla stenar för att hitta en bra lösning för Sebastian och föreningen. När vi nu landat en gynnsam lösning för båda parter blickar vi tillsammans framåt mot säsongen med fullt fokus på lagets framgång.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.