Hem Ishockey HockeyEttan Spelskicklig back till HC Dalen

Spelskicklig back till HC Dalen

59
0
Johan Grönquist. Foto: Pressbild/HC Dalen

Johan Grönquist, 23-årig back från Kiruna är nästa man in i HC Dalens lagbygge och nu återstår endast en eller två platser kvar på backsidan.

Johan kommer närmast från Kiruna IF där han spelade senaste säsongen. Han har innan dess representerat Valbo, Kallinge/Ronneby och Tranås i hockeyettan. Sin juniortid gjorde han i Gävle med spel i Valbo och Brynäs. Nu har han skrivit på ett ett-årskontrakt med HC Dalen i sin fortsatta ishockeykarriär.

— Johan är en spelskicklig back med en bra blick för spelet. Nu skall vi ha in en eller två backar till så är vi klara på backsidan, säger Per Gustafsson sportchef och coach i HC Dalen i klubbens pressmeddelande.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.