Andreas Elf Foto: Marcus Vilson

Hovslätts IK får en fantastisk förstärkning inför kommande säsong. Klubben meddelar nu att Mullsjö AIS förre tränare Andreas Elf ansluter till herrstaben där han går in i en assisterande roll och främst skall fokusera på det defensiva arbetet.

Att Hovslätt nu får in Andreas i dess ledarstab kommer göra dem extremt vassa på ledarsidan. Andreas är en tränare som ställer höga krav där han vill ha en hängivenhet till sporten och lämnar aldrig något åt slumpen. Samtidigt är han en god förebild.

Andreas känner klubben och huvudtränare Fredrik Friberg väl sedan tidigare då de tillsammans coachade upp Hovslätt i Div 1.

Adam Fransson, sportgruppen kommenterar:

— Att vi får möjligheten att ta in Andreas kommer höja allt en nivå till. Vi vill sätta en ny standard av vad Hovslätt står, en standard som förhoppningsvis smittar av sig genom hela föreningen. Och där är jag övertygad om att Andreas kommer hjälpa oss att ta stora steg framåt. Välkommen Andreas!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.