Torpa FF - Reftele GoIF på Jordbrovallen Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Två matcher spelades under onsdagskvällen på Jordbrovallen med olika resultat. Jönköpings Södra IF B gästades av Nässjö FF U i Div. 4 Nässjö Dam och Torpa FF Herr gästades av Reftele GoIF i Div. 5 NV.

Jönköpings Södra IF B fick bekänna färg när de gästades av Nässjö FF U hemma på Jordbrovallen, men till slut skulle J-Södra stå som vinnare med siffrorna 3-1 efter 90+ spelade minuter. Här följer ett bildspel från matchen. Samtliga bilder är tagna av och ägs av Marcus Vilson. Fler matchbilder finner ni på Swe Press Photo.

På den andra planen gästades Torpa FF Herr av Reftele GoIF i Div. 5 NV och det blev en precis lika tuff tillställning. Torpa tog ledningen med 3-1, men fick till slut se sig besegrade med 5-4. Här följer ett bildspel från den matchen. Samtliga bilder är tagna av och ägs av Marcus Vilson. Fler matchbilder finner ni på Swe Press Photo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.