Torpa FF - Jönköpings Södra IF. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Tycker ni att er förening inte får tillräckligt med utrymme i de lokala tidningarna? Eller kanske inte den uppmärksamhet som ni skulle vilja ha? Kanske det till och med är så att ni har en hel del att berätta om just er förening och vill visa att ni finns? Både i bild och text.

Ta då chansen!

JunaSporten söker föreningar som vill nå ut till allt fler och få en chans att synas mer. Man får en möjlighet att vara med och skriva om sin förening på JunaSporten och därmed också nå ut till 10 000 tusentals läsare. 

JunaSporten tillsammans med Bildbyrån Swe Press Photo, besöker varje vecka flera klubbar/föreningar i de lägre serierna och ser hur mycket entusiasm, hjärta och arbete det finns. Då vi känner att vi blir så varmt välkomna, vill nu JunaSporten ge tillbaka genom att låta föreningar vara med och få ut sitt budskap och framför allt sin förening.

Intresserad?

Kontakta då Marcus Vilson enligt följande:

marcus.vilson@junasporten.se

eller press@junasporten.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.