Hem Ishockey HockeyEttan Forward skriver på och två förlänger med HC Dalen

Forward skriver på och två förlänger med HC Dalen

HC Dalen Jonathan Tholander, Joakim Stjern Svensson och Markus Näslund. Foto: HC Dalen/Pressbild

Joakim Stjern Svensson skriver kontrakt, Jonathan Tholander och Markus Näslund 24 år forward förlänger sina avtal med HC Dalen på ett år meddelar klubben i sitt pressmeddelande.

Joakim är från Nässjö och har tillbringat sin juniortid i HV71 där han vunnit den interna poängligan de två senaste säsongerna i J20 superelit. Han är en energispelare och tar rakaste väg mot mål.

Jonathan är offensivt skicklig med bra fart och skott och är alltid ett hot för motståndarna. Han gjorde 33 poäng och hade bäst poängsnitt/match förra säsongen.

Markus gjorde sin poängmässigt bästa säsong i Hockeyettan förra säsongen. Han kan spela både center och forward och kan användas i alla lägen.

— Vi har kört tre veckor av vår sommarträning ihop med Södra Wättern Crossfit och att få in dessa tre i träning redan nu är bra. Jocke har en härlig energi och tävlar i varje moment. Jonathan har rutin och offensivt vår kanske viktigaste spelare. Markus kan användas i alla lägen och har kvaliteter för spel i högre division, säger coachen Pelle Gustafsson.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.