IF Haga - Vrigstads IF. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Det blev en tuff tillställning på Strömbergsvallen när IF Haga gästades av tabelltrean i Div 4. NV Vrigstads IF. Efter 90+ spelade minuter gick hemmalaget segrande ur striden med 2-1.

Segern i sig innebar för IF Haga att man nu leder Div 4. NV med två poäng före Waggeryds IK i en tät tabell. Matchen på Strömbergsvallen blev en tät tillställning, där hemmalaget startade allra bäst och skapade en del möjligheter, men Vrigstads målvakt Dakota Havlick stod för en del fina räddningar. Dock skulle han få se sig besegrad när hemmalaget tog ledningen i den 22:a minuten genom Carl Åberg.

Idris Abdi Mohamed ökade sedan på ledningen till 2-0 i den 49:e minuten, innan Vrigstad reducerade genom Dragomir Nikolic i den 65:e minuten. Vrigstad var inte helt oävna de heter och man skapade några fina lägen. Dock kom man inte närmare och matchen slutade 2-1 i hemmalagets favör.

Bilder från matchen finner ni på Swe Press Photo.

Mer från Div. 4 NV kan ni läsa på Andrabollen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.