Jönköping Spartans. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Jönköpings Spartans herrar gör på lördagen hemmapremiär i Superettan och det blir tuffast möjliga motstånd när man gästas av Tyresö Royal Crowns.

Spartans herrar spelade sin säsongspremiär den 27 mars borta mot fjolårets kvartsfinal-motståndare STU Northside Bulls och det blev den premiär som man kanske inte riktigt planerade. Trots en bra insats fick man se sig besegrade.

Nu väntar möjlighet att ta revansch på sig själva när man på lördagen gör hemmapremiär. Och givetvis vill man visa upp sig från sin bästa sida inför hemmapubliken, då man gästas av Tyresö Royal Crowns.

Så här säger Spartans Head Coach/Offensive Coordinator Tony Gahlin och hans tankar inför lördagens möte:

— Ja vad ska man säga? Det här är den matchen som visar vilka vi är. Vi hade en tung förlust förra veckan och nu har vi chansen att visa för oss själva att vi kan släppa det, fokusera på det som ligger framför oss och göra det vi tränat halva vintern på. Vi kommer att gå in och spela vårt spel och göra det tufft och hårt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.