Jönköpings Södra IF - Hallby FK i Toyota Cup. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Det var full fart på fotbollen i Jönköping på första maj och runt om i länet spelades en hel del matcher. JunaSporten besökte två av dessa, Hallby FK Dam som gästade Jönköpings Södra Dam i Toyota Cup och Hallby P18 som gästades av Mullsjö IF P18.

Hallby FK Dam gästade Jordbrovallen för det tuffa mötet med Jönköpings Södra och match i Toyota Cup och det blev en tuff tillställning för de blåklädda. Man startade matchen piggt och skapade ett par fina lägen, men hemmalagets försvar var tight. Jönköpings Södra tog ledningen genom Lorlena Valdez Geronimo i den 17:e minuten och efter detta tog hemmalaget kommandot.

Jönköpings Södra IF – Hallby FK i Toyota Cup. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Innan den första halvleken var till ända, hade man också skaffat sig en 3-0 ledning. I den andra halvleken var resultatet detsamma fram till den 80:e minuten då Rosanna Högberg gjorde sitt andra mål för kvällen och definitivt avgjorde matchen. Men Hallby skulle få ett reduceringsmål och i den 81:a minuten satte Amanda Kentson reduceringen med en välplacerad frispark. Slutresultat blev till slut 4-1 till Jönköpings Södra.

Bilder från matchen finner ni på Swe Press Photo.

Hallby FK P18 vs Mullsjö IF
Hallby FK bjöd på en fullspäckad fotbollsdag uppe på Skandiamäklarna IP där dagen avrundades med match mellan Hallby P18 och Mullsjö P18. En match som blev tät och innehållsrik. Dock skulle Mullsjö efter 90+ spelade minuter till sist stå som segrare med 3-2.

Bilder från matchen finner ni på Swe Press Photo.

Hallby FK – Mullsjö IF i P18 NV. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.