Jönköping Spartans #2 Matilda Svensson Duric under mötet med Carlstad Crusaders. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Jönköping Spartans Damer ruskade om regerande svenska mästarna Carlstad Crusaders på fredagskvällen då man var ytterst nära att vinna, men trots ett starkt spel fick man till slut se sig besegrade med 24-26.

Det blev en riktig nagelbitare på långfredagens kväll på Rosenlunds IP i Jönköping när Jönköping Spartans Damer och regerande svenska mästarna Carlstad Crusaders drabbade samman. Intensivt, långa rusher, tuffa tacklingar och glädje stod som ingredienser i en underhållande tillställning.

Spartans började riktigt bra och tog också helt rättvist ledningen i första kvarten, men i andra kvarten tog Carlstad över och gjorde tre snabba touchdowns. Detta skrämde dock inte hemmalaget som kom ut till den andra halvleken och gjorde två snabba touchdowns, vilket skapade en riktigt nervkittlare på slutet.

Dock fick hemmalaget se sig besegrade med 24-26 trots en stark insats som rubbade själva mästarna. Närmast väntar Örebro Black Knights borta den 12 maj för Spartans.

Bilder från matchen hittar ni på Swe Press Photo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.