Karl Smedberg, Alexander Sundstrand och Anton Netterberg. Foto: Pressbild/HC Dalen

HC Dalen fortsätter lagbygget inför kommande säsong och på onsdagsmorgonen meddelar man att man nu värvat in hela tre spelare.

Karl Smedberg, center/forward från HV71, Alexander Sundstrand, målvakt från Vänersborg och Anton Netterberg, back från Värnamo har samtliga skrivit på ett ettårs-avtal med HC Dalen meddelar klubben i sitt pressmeddelande.

Anton är en högerfattad offensiv back med bra skott. Han låg i topp i backarnas poängliga i hockeytvåan Södra. Har erfarenhet från Hockeyettan tidigare med IFK Ore, Lindlöven och Varberg men kommer närmast från Värnamo.

Alexander är en Jönköpingskille som varit iväg och spelat i IK Oskarshamn, Sollentuna och Tibro. Han stod denna säsong i Vänersborg och hade stor del i att de gick till kvalserien till hockeyettan. Denna säsongen har han stått 45 matcher och visat upp stort spel på en jämn nivå.

Kalle är också fostrad i HV71 och varit med från pojklag till J-20 Superelit. Kalle är en klassisk tvåvägscenter med moget spel och vinnarmentalitet.

Så här kommenterar HC Dalens tränare Per Gustafsson värvningarna:

— Nu har vi klart på målvaktssidan med Alexander och David och den ser riktigt stark ut. Anton är en högerfattad back med stark offensiv som vi inte haft tidigare. Kalle har jag följt länge och han har haft en stark utveckling de två senaste säsongerna och ett moget spel. Vi har kommit igång med lagbygget och det ser bra ut, fortfarande några platser att fylla på back och forwardssidan. På måndag startar vi igång försäsongsträningen och vi samarbetar åter igen med Södra Wättern Crossfit som kommer att ta hand om hela vårt upplägg. De är långt framme i sin träning och expertis.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.