Hovslätts IK JAS Philip Axelsson ser bollen gå i mål i förlängningen mot Lindås. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Hovslätts IK JAS hade på söndagskvällen möjligheten att ta sig till innebandyfesten som innebär de åtta bästa lagen i Sverige, men man var tvunget att vinna den tuffa matchen mot Lindås.

Hovslätts IK JAS ställdes på tufft prov när man gästades av Lindås JAS hemma i D-Hallen i Idrottshuset i Jönköping på söndagskvällen. Efter en svängig tillställning där Hovslätt hade en tremåls-ledning inför den tredje och avgörande perioden, kändes matchen till viss del avgjord. Detta skulle dock komma att ändras då Lindås flyttade upp spelet och tryckte samtidigt tillbaka hemmalaget.

Reduceringen till 4-2 var precis det som gästerna behövde och innan tredje perioden var över hade man kommit ikapp målmässigt och dessutom tagit ledningen, men 14:48 in i perioden skulle Hovslätts Alexander Flodin lite turligt reducera och matchen gick till förlängning.

Det blev en snabb sådan. Lindås Johan Anderberg fick en chans och den tog han 01:46 spelat av förlängningen. Därmed stod det klart att Hovslätt missar Innebandyfesten. Hovslätts mål gjordes av: Adam Bäck (2), Wille Knuthas, Alexander Flodin och Anton Elmquist.

Matchbilder finner ni på Swe Press Photo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.