Jönköping Spartans Dam Head Coach Hilda Bengtsson. Foto: Evelina Blomqvist

Jönköping Spartans Dam meddelar på sin hemsida att man nu förstärker i ledarstaben och man skriver att det är Mats Eriksson, tidigare defensiv koordinator för bland annat Sveriges damlandslag 2015 som nu kliver in.

Jönköpings Spartans Dam meddelar på sin hemsida att man nu gjort klart med den defensiva koordinatorn Mats Eriksson som kommer att kliva in i ledarstaben och coacha Spartans försvar tillsammans med defensiva koordinatorn Fredrik Bengtsson och assisterande coachen Angelica Vecchiattin.

Mats Eriksson kommer senast från Limhamn Griffins damlag där han coachade i försvaret. Han var också defensiv koordinator för Sveriges damlandslag 2015 när landslaget bland annat spelade EM i Spanien, så det är en rutinerad och erfaren coach som Spartans nu får in.

Så här kommenterar Spartans Headcoach Hilda Bengtsson värvningen av Mats Eriksson på Spartans hemsida:

— Mats kan otroligt mycket fotboll. Självklart är det hans gedigna spelarkarriär som ligger till grund för det. Men han har också ett genuint intresse för sporten och vill inget hellre än att lära ut det till andra.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.