Jönköping Spartans QB Mallory Fraiche. Foto: Marcus Vilson

I morgon lördag drar Superserien för damer igång i Amerikansk Football och för Jönköping Spartans Dam är det ett efterlängtat ögonblick då man gästas av Arlanda Jets hemma på Rosenlunds IP.

Jönköping Spartans Dam inleder på lördagen säsongen i Superserien med premiärmöte mot Arlanda Jets hemma på Rosenlunds IP och det är ett förväntansfullt Spartans som ser fram emot matchen. En av dessa är nya huvudtränaren Hilda Bengtsson som kommenterar förväntningarna på Svenska Amerikansk Footballsförbundets hemsida:

— Vi har 20 som är väldigt dedikerade och då känner jag att vi kan komma väldigt långt på det. Jag har väldigt höga förväntningar på den matchen. Vi är väl förberedda. Vi går in i matchen med förhoppningen och tron att vi kan ta det här. Vi har jobbat väldigt mycket med det mentala. Det är lika viktigt att vara mentalt förberedd som fysiskt. Vi har fler coacher i år och har då haft lyxen att kunna lägga tid på det.

Spännande nyförvärv

Spartans har en del väldigt spännande nyförvärv och kan dessa komma igång ordentligt kan det bära långt. Matilda och Heidi Svensson Duric och Kajsa Mattsson är kanske några av de viktigaste. Men Spartans har ett bra lag och någonting på gång.

Matchen startar kl. 14.30 på Rosenlunds IP i Jönköping.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.