J-Södras Alexander Jallow i kamp med Halmstads Sadat Karim under premiären. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Trots en bra insats av Jönköpings Södra fick man till slut se sig besegrade med uddamålet 1-0 i slutminuterna av premiären.

Nej, det ville sig inte för J-Södra i hemmapremiären av 2019 års Superettan. Trots att man spelade ett godkänt spel fick man se sig besegrade av Halmstads BK med 1-0, efter att Sadat Karim nått högst på en boll och nickat in ledningsmålet i Frank Petterssons högra stolprot.

Just Frank Pettersson visade att han blir att räkna med denna säsong också och kommer garanterat att ge Anton Cajtoft en match om målvaktspositionen. Straffräddning och en del avgörande räddningar stod den för kvällen utmärkte keepern för.

Närmast väntar Degerfors IF borta för J-Södra på lördag eftermiddag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.