Fr. v: Johan Malmborg, Viktor Näslund, David Elmgren, Ian Örnskog. Foto: Pressbild/HC Dalen

David Elmgren, Viktor Näslund och Ian Örnskog väljer att förlänga sina avtal med HC Dalen på ett år och dessutom plockas nyförvärvet Johan Malmborg in på backsidan.

David har utvecklats enormt senaste säsongerna och har också varit utlånad till IK Pantern i Allsvenskan och Malmö i SHL. Han avslutade säsongen på ett stark vis, hade räddningsprocent 93.6% i vårserien.

Viktor är en viktig del av försvarsspelet och har en stor rutin. Ian kom förra säsongen och avslutade den med att spela center och gjorde det på ett mycket bra vis. Johan är en Jönköpingskille som varit ute och spelat i både Borlänge och senast i Troja/Ljungby. En allroundback med fina offensiva kvaliteter.

— Nu har vi kommit en bit med lagbygget och förlängningen av dessa tre spelare är viktigt då vi försöker jobba med kontinuitet. Att Johan väljer att komma och spela för oss känns riktigt bra då vi arbetat med att knyta till oss honom innan, säger HC Dalens tränare Per Gustafsson i klubbens pressmeddelande.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.