Jönköpings Södra IF:s Daryl Smylie. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Dagen som alla Jönköpings Södra fans har väntat är här och på tisdagskvällen drabbar J-Södra samman med Halmstads BK på Stadsparksvallen gröna matta. En efterlängtad seriepremiär för både fans, lag och förening.

Fotbollssäsongen är igång och för J-Södra innebär det en ny säsong med jakt på en Allsvensk plats. Enligt experterna är man favoriter och redan i dag tisdag kommer man få bekänna färg när man gästas av Halmstads BK i hemmapremiären.

Under försäsongen visade man upp ett starkt spel och de sex träningsmatcher man spelade slutade det med fem vinster och en förlust. En klart godkänt resultat. Nu ska man inte dra för stora växlar på en försäsong där man oftast testar olika spelare och system bland annat, men det ser onekligen positivt ut för Jönköpingslaget. Kan man få med sig spelet och känslan in i säsongen och plocka poäng i nyckelmatcherna, kan det bära långt.


J-Södras premiärlag

1 Frank Pettersson (MV), 3 Tom Siwe, 5 Fredric Fendrich, 7 Sebastian Crona, 8 Joakim Karlsson, 9 Tommy Thelin, 11 Enock Kwakwa, 12 Jesper Svensson, 16 Fabio Gama, 17 Daryl Smylie, 18 Jetmir Haliti, 19 Alexander Jallow, 20 Erik Moberg, 21 Benjamin Tannus, 23 Anton Cajtoft (MV), 24 Amir Al-Ammari, 27 Adam Gemheden, 30 Ahmad Gero

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.