HV71 firar mål Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Det blev ett riktigt drama när HV71 gästade Lindab Arena på måndagskvällen för den andra åttondelsfinalen mot Rögle BK. Men efter att en oväntad matchvinnare klivit fram skulle HV71 vara klara för kvartsfinal.

HV71 vände och vann den dramatiska andra åttondelsfinalen med 4-3 mot Rögle BK på måndagskvällen, efter att Mikael Lauridsen klivit fram och satt det matchavgörande målet. En stark uppvisning av Jönköpingslaget som tidigare under matchen hämtat upp ett 3-0 underläge.

I och med vinsten är man nu vidare till kvartsfinal och där väntar seriesegraren Färjestad BK i bäst av sju matcher.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.