IF Hallby FK - BK Rondinella. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

IF Hallby FK:s herrar spelade sin andra träningsmatch för säsongen då man gästades av BK Rondinella hemma på Skandiamäklarna IP under söndagen och efter 90+ spelade minuter stod man som segrare med siffrorna 3-1.

Hallby Fotboll spelade på lördagens tidiga eftermiddag sina andra försäsongsmatch och det blev en lyckad lördag för Hallby då man besegrade BK Rondinella med 3-1. Hemmalaget fick en tilldömd straff som Jonathan Tekle förvaltade på bästa sätt en bit in i första halvlek. En försvarsmiss skulle dock ställa till det för hemmalaget och strax därefter kvitterade gästerna till 1-1.

Men Hallby har visat förr att man har tålamod. Man nötte ned sina motståndare och därför var det logiskt att man inte bara återigen tog ledningen (2-1), utan även ökade på till 3-1 innan matchen var över. Därmed har man nu en vinst och en oavgjord match på försäsongen.

Närmast väntar Stensjöns IF borta för herrarna den 16 mars.

Bilder från matchen finner ni på Swe Press Photo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.