Hem Ishockey HockeyEttan Lagkaptenen förlänger med Dalen

Lagkaptenen förlänger med Dalen

47
0
Erik Glimberg och Per Gustafsson HC Dalen. Foto: Pressbild/HC Dalen

HC Dalen har startat lagbygget inför kommande säsong och nu meddelar klubben i sitt pressmeddelande att lagkapten Erik Glimberg förlänger sitt avtal på ett år.

Erik är en rutinerad tvåvägscenter som kan användas i alla lägen. Han gjorde 30 poäng och var delad trea i HC Dalens interna poängliga. Han går nu in på sin nionde säsong och förhoppningsvis kommer han att göra över 300 matcher i HC Dalen i och med det nya avtalet.

— Erik är en riktig lagspelare och ger alltid 100 % i match och träning. Han har varit med på Dalens resa och är viktig med sin rutin. Lagbygget är igång och vi hoppas fler kan bestämma sig nu när Glimma skrivit på, vi har några kontraktsförslag ute och väntar svar, säger Pelle Gustafsson.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.