HV71 Maja Jakobsson under semifinal 2 mot Luleå/MSSK. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

HV71 spelade den andra semifinalen mot Luleå/MSSK i SDHL på fredagskvällen i en tillställning som blev fartfylld och målrik. Trots ett bra spel från hemmalaget föll man till slut med 4-3 efter en dramatisk avslutning.

HV71 gästades på fredagskvällen av favorit-tippade Luleå/MSSK i den andra semifinalen i SDHL:s SM-slutspel. Precis som i den första semifinalen i Luleå slutade även detta möte 4-3 till gästernas favör. Men det blev en dramatisk avslutning.

HV71 spelade riktigt bra matchen igenom, hade fart på skridskorna och var aggressiva framför Luleås målvakt Sara Grahn. Men trots att man skapade de flesta möjligheterna hade man svårt att få in pucken stundtals. Men tre mål fick man till slut till.

Trots ett bra spel från HV71 fick man till slut se sig besegrade av favoriten Luleå/MSSK och närmast väntar den tredje semifinalen på söndagen i Kinnarps Arena.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.