Hem Innebandy Falun gav JIK innebandylektion

Falun gav JIK innebandylektion

63
0
JIK - Falun. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Det blev en tung afton för JIK:s herrar när man gästades av tunga IBF Falun på torsdagskvällen hemma i Arenan i Idrottshuset. Efter en jämn inledning visade Falun sin storhet och besegrade till sist JIK med 12-2.

Det blev ingen rolig kväll för Jönköpings IK när man gästades av favoriten IBF Falun på torsdagskvällen. Efter en spelmässigt jämn inledning av matchen, tog dalmasarna över tillställningen mer och mer och efter att gästerna tagit ledningen efter 13 spelade minuter, tappade hemmalaget sitt eget spel.

Rasmus Enström, Alexander Galante Carlström, Emil Johansson gjord lite som de ville och ställde Gustav Jansson i hemmakassen på svåra prov. Siffrorna kunde ha blivit större om inte den duktige keepern stått för en del fina räddningar.

Efter tre spelade perioder skrevs till slut siffrorna till hela 12-2 i gästernas favör, men jakten på en slutspelsplats lever ännu för JIK.

Bilder från matchen finner ni på Swe Press Photo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.