Hem Innebandy Div. 1 Hyltén hattrick-hjälte i Hovslätts vinst

Hyltén hattrick-hjälte i Hovslätts vinst

25
0
Hovslätts IK:s Rasmus Simmeborn. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

Ola Hyltén blev hattrick-hjälte när Hovslätts IK tog tunga poäng i mötet med Farsta IBK under lördagens eftermiddagsvinst med 8-4.

Hovslätts IK tog en oerhört viktig vinst i lördagens möte med Farsta IBK hemma i Idrottshuset. Efter två målmässigt jämna perioder där lagen i stort följdes åt målmässigt, visade Hovslätt i slutakten varför man är att räkna med i toppstriden.

Efter förlusten mot Ledberg har Hovslätt tagit två raka vinster och lördagens möte var en nyckelmatch. I och med vinsten klev man upp på en fin tredje plats i tabellen och man har dessutom en match mindre spelat än fyran Tyresö Trollbäcken och femman Älvsjö IBK. Man har 1 poäng mer än Tyresö och 3 poäng mer än Älvsjö. Så långt ser det just nu bra ut för Jönköpingslaget.

Närmast väntar Linköping FBC borta den 3 mars för Hovslätts IK.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.