HC Dalen - Kalmar den 30/1. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

HC Dalen stod för en näst intill heroisk insats när man besegrade dåvarande serieledaren Nybro borta senast och redan i kväll fredag ska man söka göra om samma sak när Kalmar HC kommer på besök i Skandiamäklarna Center.

Att HC Dalen har ett starkt självförtroende märks och efter näst intill bragden mot Nybro senast, känns den tanken absolut inte lägre. Snarare tvärtom. På fredagskvällen gästar ännu ett topplag, Kalmar HC, Skandiamäklarna Center i Norrahammar och det vankas toppmatch i HockeyEttan Södra Vår. Två kvaljagande lag som stött på varandra flertalet gånger under grundserien, men även i fortsättningsserien.

Senast man drabbade samman var i Skandiamäklarna Center den 30 januari och då avgick Dalen med en 6-0 vinst. Ska vi få se samma siffror ikväll? Kalmar kommer garanterat att vara riktigt revanschsugna och kommer därför troligen att söka ta kommandot redan från första nedsläpp. Men om så är, vet vi att Dalen besitter en karaktär av sällan skådat slag och har stor möjlighet att arbeta sig i matcherna.

Tillställningen i sig känns på förhand bli riktigt tät och båda lagen är i behov av poäng. Med tre omgångar kvar skiljer det endast fyra poäng mellan serieledaren Kalmar HC och tredje-placerade HC Dalen. Spännande!

Matchen startar kl. 19.00 i Skandiamäklarna Center i Norrahammar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.