Hovslätts IK Emma Thorsson en av tre uttagna till U19-landslagsläger. Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

44 spelare är uttagna till U19-damlandslagets läger på Bosön 25-27 februari där det långsiktiga målet är U19-VM i Uppsala 2020 och bland dessa hittar vi inte mindre än tre spelare från Hovslätts IK.

Amanda Axelsson, Emma Thorsson och Elsa Hag är alla uttagna till U19-damlandslagets läger på Bosön 25-27 februari, där inte mindre än 44 spelare ska kampas om platserna. Detta skriver innebandy.se på sin hemsida.

— Det är första gången vi har ett sådant här stort läger. Det blir en introduktion så att spelarna känner igen U19:s sätt att spela anfall och försvar. Vi hoppas att vi kan komma längre med det här landslaget både taktiskt och gruppmässigt, eftersom vi har ett läger i september också. Den mentala aspekten, att prestera så fort som möjligt på ett landslagsläger, är också viktig. Vi ska göra spelarna trygga så att de så snabbt som möjligt ska komma in i det och prestera det de gör på hemmaplan, säger förbundskapten Camilla Granelid.

JunaSporten önskar Amanda, Emma och Elsa lycka till i jakten på en landslagsplats.

Läs hela artikeln här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.