Sverige Team 17 vann 5-nationersturnering i Tranås. Foto: Fredrik Sten | Swe Press Photo

Sveriges Team 17 vann finalen mot USA i Stiga Arena med 4-1 på söndagen i den 5-nationersturnering som avgjordes 6-10 februari.

Att den svenska ishockeyn går en fin framtid till mötes går inte att ta miste på och det var många hockeytalanger som ville visa upp sig i Tranås under 6-10 februari för de scouter som kommit för att se dem spela.

Sverige vann samtliga sina matcher och man vann mot USA i finalmatchen på söndagen med 4-1 (1-1, 1-0, 2-0) Sverige vann därmed 5-nationersturneringen som spelades i Stiga Arena, Tranås, där deltagande lag var Finland, Ryssland, Sverige, Tjeckien och USA.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.