Hem Ishockey HockeyEttan HC Dalen fortsätter jakten

HC Dalen fortsätter jakten

HC Dalens Adam Ohre i match mot Helsingborg HC. Foto: Marcus Vilson

HC Dalen fortsätter jakten på en kvalplats på söndagens eftermiddag när man gästas av Helsingborg HC. Ett lag man besegrade så sent som den 23 januari i en tät tillställning.

HC Dalen ska försöka upprepa bedriften från fredagens vinst när man tar emot Helsingborgs HC hemma i Skandiamäklarna Center under söndagen. Senast lagen möttes var den 23 januari och då avgick Dalen med en 2-1 vinst i Helsingborg.

HC Dalen kommer med ett uppåtpekande självförtroende då man besegrade Halmstad HF med hela 5-0 där den andra perioden blev avgörande. Helsingborg å´sin sida kommer också också från en vinst efter att man omorganiserat i ledarstaben. Vilket verkar ha gett laget en viss effekt.

Lagen har mötts vid två tidigare tillfällen under HockeyEttan Södra Vår och Dalen har avgått med vinst i båda mötena. Detta i sig talar för att det kan bli en rolig eftermiddag för Norrahammarslaget. Samtidigt får man ändå vara med på noterna och framför allt vara med från start, då det har varit täta drabbningar (5-2, 1-2).

Matchen startar kl. 16.00 i Skandiamäklarna Center.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.