Hem Amerikansk Football Han tar täten i Spartans nya styrelse

Han tar täten i Spartans nya styrelse

Emil Qvarnström, Ordförande Jönköping Spartans. Foto: Pressbild/Kajsa Juslin

På Spartans årsmöte 20 januari 2019 röstades en ny styrelse fram. Efter två år som Spartans ordförande valde Carl Gustaf Atterdal att kliva av sitt uppdrag. Istället tar en ny kraft över efter Atterdals arbete som ordförande.

Den 28 år gamla Emil Qvarnström är Spartans nya ordförande. Emil har trots sin unga ålder hunnit med mycket i livet och han är inte rädd för att utmana sig själv. Förutom sitt uppdrag som ordförande i Jönköping Spartans sitter Emil Qvarnström också i kommunfullmäktige och Kultur- och fritidsnämnden i Jönköpings kommun skriver Jönköping Spartans i sitt pressmeddelande.

Emil Qvarnström är också engagerad i arbetet kring HBTQ-frågor i Jönköping. Bland annat har han varit delaktig i Qom Ut, en förening som driver Jönköpings pridefestival varje år. Emil Qvarnström som själv är homosexuell har följt Spartans arbete kring HBTQ-frågor, vilket är en av anledningarna till att han valt att ta sig an uppdraget som styrelseordförande i Jönköping Spartans.

Jönköping Spartans är nöjda med att kunna presentera en otroligt kompetent och erfaren person som styrelseordförande. Med Qvarnström i täten kommer föreningen kunna fortsätta arbetet kring allas rättighet till gemenskap och idrott.

Spartans styrelse i sin helhet
Ordförande: Emil Qvarnström
Sekreterare: Katarina Stekovic
Kassör: Linda Darlén
Ledamot: Ulrika Fridh
Ledamot: Louise Nordman
Suppleant: Knut Cedersmyg
Suppleant: Hampus Enocsson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.