Hem Innebandy Jönköpings IK väljer PFL

Jönköpings IK väljer PFL

Jönköpings IK:s Emil Nilsen är en av fem debutanter i A-Landslaget. Foto: Marcus Vilson

Tidigt på lördagsmorgonen kom Jönköpings IK:s beslut om att även de väljer att delta i utbrytarligan Premier Floorball League. Därmed är  nu de antal lag som behövs för att PFL ska starta komplett.

Jönköpings IK har nu gjort sitt val och det står alltså klart att man både på herr & damsida väljer att delta i den nya utbrytarligan Premier Floorball League (PFL). Detta skriver man på sin hemsida. I och med beslutet blir man därför det 12:e herrlaget och det 11:e damlaget i PFL och därmed kan ligan sättas igång.

Så här skriver JIK på sin hemsida:

“Styrelsen i JiK är nu mer övertygade om att en egen liga, i rådande situation, ger oss och vår elitverksamhet bättre förutsättningar för den utveckling som ”Världens bästa liga” ropat efter i så många år. Nu kan vi verka i medvind och det känns redan så stimulerande.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.