Hem Innebandy Streckmöte väntar i Idrottshuset

Streckmöte väntar i Idrottshuset

Jönköpings IK Otto Weidman under matchen mot Växjö Vipers. Foto: Marcus Vilson

Det väntar ett viktigt streckmöte på torsdagskvällen i Idrottshuset i Jönköping när Jönköpings IK gästas av nykomlingen FBC Kalmarsund.

Det är tätt kring strecket om de sista slutspelsplatserna i SSL och när JIK och FBC Kalmarsund på torsdagskvällen möts, kan vi räkna med två lag som kommer göra allt för att vinna. Lagen har drabbats samman vid två tillfällen denna säsong och man har var sin vinst. Noterbart är att vinsterna har kommit på bortaplan.

FBC Kalmarsund ligger tillsammans med Sirius och Pixbo på 37 poäng och har därmed fin möjlighet att knipa en slutspelsplats. Man kommer dessutom senast från en stark uddamåls-seger mot Växjö Vipers (7-6).

Jönköpings IK kommer från en 4-6 förlust mot Helsingborg och man ligger fem poäng bakom just FBC Kalmarsund inför torsdagens möte. Det har varit en tung tid för JIK, men man kommer garanterat att vilja visa sig från sin allra bästa sida i mötet med rivalen.

Matchen startar kl. 18:30 i Arenan i Idrottshuset, Jönköping.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.