Mullsjö AIS Johan Kihlblom och Andreas Elf efter derbyt med JIK. Foto: Marcus Vilson

Mullsjö AIS har haft det jobbigt mot nykomlingen FBC Kalmarsund denna säsong och de två gånger lagen drabbats samman har man förlorat båda mötena. På tisdagskvällen väntar det tredje mötet i Nyhemshallen och Mullsjös assisterande tränare Johan Kihlblom vet vad som kommer att krävas.

Mullsjö AIS har förlorat de två tidigare mötena med FBC Kalmarsund, nykomlingarna i SSL. På tisdagskvällen väntar det tredje mötet lagen emellan och det är ett revanschsuget Mullsjö som ska ta sig an nykomlingen hemma i Nyhemshallen. Vi lyssnade med Mullsjös assisterande tränare Johan Kihlblom om vad han tror kommer att krävas för att besegra nykomlingen.

Hur är känslan inför kvällens möte med FBC Kalmarsund?

— Vi kommer in med en skön känsla till matchen. Vi har en bra period bakom oss, men känner att det finns mer att ta av och saker vi kan och ska utveckla. Det känns också som en rolig utmaning att möta Kalmarsund nu, med tanke på säsongens tidigare matcher mot dem.

Varför har ni haft så svårt för dem inledningsvis?

— Kalmarsund har gjort två bra matcher mot oss och är ett bra lag. Samtidigt har vi inte riktigt kommit upp i nivå mot dem och då blir det svårt mot alla lag. I bortamatchen var vi inne i en tuff period och gjorde en helt okej insats, men föll tyvärr kort i slutet. Men för oss handlar det om att komma upp i nivå själva och göra en bra match här på hemmaplan.

Blir det tredje gången gillt?

— Absolut! Det är dags att vi får en bra prestation mot Kalmarsund. Gör vi det så ska det bli tre poäng.

Vi tackar Johan för hans svar och önskar lycka till!

FAKTA
Svenska Superligan, SSL
Omgång: 21
Mullsjö AIS-FBC Kalmarsund
Spelplats: Nyhemshallen
Start: Kl. 19.15
Domare: Martin Gustavsson, Andreas Svensson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.