Connect with us

Amerikansk Football

Spelschemat preliminärt klart för Spartans

Published

on

Jönköping Spartans. Foto: Marcus Vilson

Under söndagskvällen blev det preliminärt klart hur Superserien och Superettan i Amerikansk Football kommer att spelas och för Jönköping Spartans representationslag ser det ut att bli en spännande säsong.

Svenska Amerikansk Footballförbundet, SAFF, har nu preliminärt gjort klart hur serieindelningen samt spelschemat kan komma att se ut kommande säsong. På sin hemsida presenterar man samtliga serier och matcher, med option på att det kan komma att ändras.

Så här skriver SAFF på sin hemsida:

“Superserien (d) och (h) spelas under våren och sommaren med SM-finaler den 6 juli. Div 1 (h) är indelat i en serie under namnet Superettan samt tre Div 1 serier. Genom ett slutspel kan de fyra bästa Div 1 lagen ta sig ända till Div 1 finalen den 6 juli. Ettan i varje serie samt bästa tvåan. Ranking för indelningen i kvartsfinalerna regleras av vinst procent.”

För Jönköping Spartans Herr innebär det att man inleder Superettan V. 16 mot Karlskoga Wolves, medan Jönköping Spartans Dam inleder Superserien redan V. 14 mot Arlanda Jets hemma på Rosenlund.

Hela det preliminära schemat finner ni här.

Continue Reading
Click to comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Advertisement

Facebook

POPULÄRT

© 2019 JUNASPORTEN Alla Rättigheter Förbehållna