Tv. IFK Värnamo, Assyriska IK. Foto: Marcus Vilson

Det blir ett par heta derbyn när Div. 1 Södra drar igång den 6 april. Spelschemat för kommande säsong står nu klart och för nykomlingen Assyriska IK innebär det en spännande säsong.

Spelschemat för Div. 1 Södra säsongen 2019 står sedan ett par dagar tillbaka klart och och klart är också att vi får två spännande derbyn mellan nykomlingen Assyriska Turabdin IK och nedflyttade från Superettan IFK Värnamo.

Den 28 juni drabbas lagen samman i den första seriematchen då Assyriska har fördel av hemmaplan. Nästa drabbning väntar på Finnvedsvallen den 20 oktober. Men redan innan säsongen startar drabbar lagen samman i Svenska Cupen den 2 mars på Ljusseveka Konstgräsplan.

Hela spelprogrammet finner ni här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.