Connect with us

Övrigt

Tung förlust för FC Real i toppmötet

Published

on

FC Real Internacional tappade blytunga poäng i jakten på första-placerade FC Rosengård när lagen drabbade samman i Futsal Div. 1 Södra Götaland i Idrottshuset under söndagskvällen. Efter full tid skrevs siffrorna till slut till 5-2 i gästernas favör.

FC Real gästades på söndagens tidiga kväll av tabellettan FC Rosengård hemma i D-Hallen i Jönköping och det blev en tät tillställning lagen emellan. Matchen i sig var intensiv, fysisk och chansrik.

FC Real Internacional Daniel Jovanovic räddar ett friläge. Foto: Marcus Vilson

FC Real fick en drömstart när man tog ledningen tidigt i den första halvleken, men gästerna kvitterade bara minuter efter. Hemmalaget var det spelförande laget och man hade också mest bollinnehav. Efter den första halvleken hade man dock gjort var sitt mål till och ställningen var lika 2-2.

FC Rosengård 1917 Joakim Karlsson räddar ett skott. Foto: Marcus Vilson

I den andra halvleken tätade gästerna till sitt defensiva spel och FC Real fick svårt att hitta luckor in på mål. Man skapade en del fina möjligheter, men Joakim Karlsson i målet spikade igen. Till slut skulle dock hemmalaget se sig besegrade då gästerna till slut lyckades att finna ytterligare tre vägar in bakom den annars duktige målvakten Daniel Jovanovic.

Continue Reading
Click to comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Advertisement

Facebook

POPULÄRT

© 2019 JUNASPORTEN Alla Rättigheter Förbehållna