Hem Övrigt Tung förlust för FC Real i toppmötet

Tung förlust för FC Real i toppmötet

273
0
FC Real Internacional Eduardo Luis Portocarrero Linares. Foto: Marcus Vilson

FC Real Internacional tappade blytunga poäng i jakten på första-placerade FC Rosengård när lagen drabbade samman i Futsal Div. 1 Södra Götaland i Idrottshuset under söndagskvällen. Efter full tid skrevs siffrorna till slut till 5-2 i gästernas favör.

FC Real gästades på söndagens tidiga kväll av tabellettan FC Rosengård hemma i D-Hallen i Jönköping och det blev en tät tillställning lagen emellan. Matchen i sig var intensiv, fysisk och chansrik.

FC Real Internacional Daniel Jovanovic räddar ett friläge. Foto: Marcus Vilson

FC Real fick en drömstart när man tog ledningen tidigt i den första halvleken, men gästerna kvitterade bara minuter efter. Hemmalaget var det spelförande laget och man hade också mest bollinnehav. Efter den första halvleken hade man dock gjort var sitt mål till och ställningen var lika 2-2.

FC Rosengård 1917 Joakim Karlsson räddar ett skott. Foto: Marcus Vilson

I den andra halvleken tätade gästerna till sitt defensiva spel och FC Real fick svårt att hitta luckor in på mål. Man skapade en del fina möjligheter, men Joakim Karlsson i målet spikade igen. Till slut skulle dock hemmalaget se sig besegrade då gästerna till slut lyckades att finna ytterligare tre vägar in bakom den annars duktige målvakten Daniel Jovanovic.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.