Hem Innebandy Div. 1 Jubilaren vann i förlängningen

Jubilaren vann i förlängningen

160
0
Hovslätts IK - Telge IBS första mötet 29/9-2018. Foto: Marcus Vilson

90-års jubilerande Hovslätts IK besegrade på lördagen Telge IBS i omstarten av Div. 1 Mellersta Svealand med uddamålet, men det skulle krävas en förlängning.

Hovslätts IK fick en tuff uppgift i omstarten av Div. 1 Mellersta Svealand när man gästade Västergård Arena A i Södertälje på lördagen, för mötet med Telge IBS. Ett Telge man besegrade hemma med 7-6 och detta möte skulle inte bli annorlunda.

Hemmalaget fick en kanonstart på matchen och drog ifrån till 3-0 och frågan var om inte gästerna ställt kvar sina skor i bussen. Tränare Fredrik Friberg måste nog ha sagt några väl varda ord i den första pausen, för i den andra perioden var det ett helt annat Hovslätt som kom in på planen. Wille Knuthas och Marcus Hamrin reducerade var sin gång och innan mittakten var över, skiljde bara ett mål lagen emellan.

Hovslätt fick en straff inledningsvis av den tredje perioden, men oturligt nog missade man möjligheten att kvittera. Viktor Ylenfors skulle dock komma att kvittera efter 06:21 spelade minuter och det var också efter detta som lagen målmässigt följdes åt under hela den tredje akten. Efter 60 spelade minuter visade resultattavlan 5-5 och vi skulle få en förlängning.

I förlängningen blev Simon Eriksson stor matchhjälte när han påpassligt tryckte in 6-5 och gav sitt Hovslätt den sköna vinsten.

Matchfakta finner ni här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.