Jönköping Spartans kicker/punter tryout. Foto: Marcus Vilson

Under onsdagskvällen höll Jönköping Spartans kicker tryouts i Tipshallen på Elmia och det var en stor skara förväntansfulla spelare som dök upp.

Jönköping Spartans höll på onsdagskvällen kicker/punt tryouts samtidigt som man höll träning och det var en hel del spelare och framtida spelare som hade tagit sig till Tipshallen på Elmia för att testa på och kanske ta en plats i kommande säsongs trupp.

Tony Gahlin, Jönköping Spartans Foto: Marcus Vilson

Spelarna/aspiranterna delades upp i grupper där Spartans spelare som Héctor Cárdenas Martínez (running back) och Jacob Wesslén (defensive back) instruerade i sina respektive positioner. Offensive Coordinator Tony Gahlin, Carl-Gösta Magnusson (wide receiver) fanns med. Spartans sportchef Fredrik Bengtsson gick runt och granskade de många aspiranterna och var förhoppningsfull med det han såg.

Jönköping Spartans Héctor Cárdenas Martínez. Foto: Marcus Vilson

Även landslagets tidigare kicker Hampus Söderberg fanns med denna kväll för att instruera aspiranterna och ge ut sina experttips. Hampus spelade fyra säsonger som Kicker/Punter i Superserien där han bland annat representerade Kristianstad AFF Predators, Tyresö Royal Crowns och Stockholm Mean Machines. Han blev dessutom under sina fyra säsonger i Superserien vald till Årets Kicker i ligan tre gånger i rad och han representerade också landslaget under fem säsonger.

Här följer ett bildspel från träningen. Samtliga bilder är tagna av och ägs av Marcus Vilson. Fler bilder finner ni på Swe Press Photo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.