Connect with us

Övrigt

Favoritvinster och skräll när SM i curling avgjordes

Published

on

Det blev tre rafflande finalmatcher när SM i curling avgjordes i Jönköpings Curlinghall under söndagens eftermiddag och tre lag från tre städer fick ta del av den åtråvärda pokalen. Karlstad, Sundbyberg och Jönköping.

Under helgen har Jönköping Curling Klubb stått som värd för SM i Curling och det har varit täta matcher helgen igenom. Under söndagen spelades semifinalerna och finalerna och väl där var det egentligen inget snack om saken för två av de på förhandstippade favoriterna Lag Hasseborg och Lag Edin. Guldet i Rullstolscurling gick lag Pettersson från Jönköping som var SM-tävlingarnas stora överraskning.

Samtliga bilder är tagna av och ägs av Marcus Vilson. Fler bilder från Curling-SM i Jönköping finner ni på Swe Press Photo.

Continue Reading
Click to comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Advertisement

Facebook

POPULÄRT

© 2019 JUNASPORTEN Alla Rättigheter Förbehållna