Hem Ishockey HockeyEttan HC Dalen visade styrka mot Helsingborg

HC Dalen visade styrka mot Helsingborg

HC Dalen - Helsingborgs HC Foto: Marcus Vilson | Swe Press Photo

HC Dalen tog sin andra raka vinst under fredagskvällen då man besegrade Helsingborgs HC med 5-2 hemma i Skandiamäklarna Center.

HC Dalen visade att man blir att räkna med i HockeyEttan Södra Vår. Under fredagskvällen besegrade man Helsingborg med hela 5-2 inför 275 personer i Skandiamäklarna Center.

HC Dalen styrde det mesta av spelet och man skapade flertalet möjligheter i den första perioden. Man var aggressiva perioden igenom och gav inte gästerna möjlighet att finna sitt spel. Därför var det logiskt att Kevin Karlsson skulle komma att ge hemmalaget ledningen efter endast 02:37 spelat. Kapten Erik Glimberg ökade sedan på till 2-0 innan perioden var över.

I mittakten skulle Helsingborg spela upp sig avsevärt och hemmalaget fick en del problem. Men trots ett visst spelövertag av gästerna skulle man bara mäkta med en reducering.

I den tredje perioden kom Dalen ut som ett nytt lag och jag kan bara tänka mig vad tränare Per Gustafsson sa till sina mannar i paus. Dalen tog åter tag i taktpinnen och visade att man blir att räkna med framåt. Innan matchen var över hade man gjort ytterligare tre mål och tagit tre tunga poäng.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.