Connect with us

Övrigt

Hallby vann efter spännande avslut

Published

on

IF Hallby HK gästades under torsdagskvällen av Torslanda HK hemma i Idrottshuset i HerrAllsvenskans handboll och efter 60 spelade minuter stod man som segrare med 34-31. Men det blev ett spännande slut.

Hallby tog viktiga poäng i jakten på en plats i högsta serien när man besegrade Torslanda på torsdagskvällen med 34-31 hemma i Idrottshuset i Jönköping. Hallby rivstartade matchen och man ledde stort stundtals, men gästerna spelade upp sig och plockade in försprånget. I slutet av matchen skapades en del nerv när endast tre bollar skiljde lagen emellan, men Hallby visade styrka och höll undan.

Continue Reading
Click to comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Advertisement

Facebook

POPULÄRT

© 2019 JUNASPORTEN Alla Rättigheter Förbehållna