Hallbys Olle Ek laddar för skott mot Torslanda. Foto: Marcus Vilson

IF Hallby HK gästades under torsdagskvällen av Torslanda HK hemma i Idrottshuset i HerrAllsvenskans handboll och efter 60 spelade minuter stod man som segrare med 34-31. Men det blev ett spännande slut.

Hallby tog viktiga poäng i jakten på en plats i högsta serien när man besegrade Torslanda på torsdagskvällen med 34-31 hemma i Idrottshuset i Jönköping. Hallby rivstartade matchen och man ledde stort stundtals, men gästerna spelade upp sig och plockade in försprånget. I slutet av matchen skapades en del nerv när endast tre bollar skiljde lagen emellan, men Hallby visade styrka och höll undan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.