Foto: Marcus Vilson

Jönköpings Södra skriver på sin hemsida att man nu har värvat in ytterbacken Jetmir Haliti från FC Rosengård. Kontraktet är skrivet på tre år.

J-Södras Jesper Svensson valde för bara ett par dagar sedan att förlänga kontraktet med J-Södra och i dag skriver klubben på sin hemsida att man värvat in Jetmir Haliti. Haliti kommer närmast från Landskrona BoIS dit han varit utlånad under 2018 från FC Rosengård. Under den gångna säsongen spelade han 12 matcher i Superettan för Landskrona Bois.

Så här kommenterar J-Södras Andreas Jankovics värvningen av Jetmir på klubbens hemsida:

– I Jetmir får vi en spelare där det är vår tro och förhoppning att det finns mycket utveckling kvar. En spelare från Malmö-området som tagit en annan väg till elitfotbollen än den via Malmö FF. Vi ser Jetmir i första hand som wingback som kan spela på bägge kanterna och där hans driv och teknik med boll är hans spetsegenskaper.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.