Jönköpings Södras satsning på ett nytt damlag börjar ta form och redan nu är två spelare klara.

Jönköpings Södras satsning på ett nytt damlag börjar att ta sin form och i går (måndag) presenterade J-Södra sin första spelare i damlaget, Rosanna Högberg. På tisdagen presenterade klubben sin andra spelare tillika lagkapten, Lina Gustafsson.

Rosanna Högberg kommer närmast från Mariebo IK och är anfallare. Dessutom har hon representerat Smålandslaget. Om att ha skrivit på för J-Södra säger Rosanna till klubbens hemsida: — Jag är jättetaggad att vara med på den här resan.

Lina Gustafsson har även hon representerat Mariebo IK, men kommer senast från Habo IF. Lina är en rutinerad spelare som har spelat på högre nivå och så här kommenterar Sebastian Lagrell värvningen av Lina till klubbens hemsida:

— Vi är mycket glada att få in en rutinerad spelare, med erfarenhet från högre nivå och som är med och formar det här laget.

Även Lina själv är glad att få vara med på satsningen och ser med tilltro fram emot att representera Jönköpings Södra Damlag:

— Det känns kul att vara med på den här resan från start. Jag tror och hoppas att vi vinner serien nästa år, säger hon till klubbens hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.