Hem Bandy Tung förlust för Tranås

Tung förlust för Tranås

85
0

Trots att man hade spelet egentligen matchen igenom föll till slut Tranås Bois med uddamålet 5-4 under onsdagskvällens möte med Lidköpings AIK.

 

Det blev en tung kväll hemma på Swetouch Arena för Tranås Bois när man föll mot Lidköpings AIK på onsdagskvällen. Efter att egentligen haft det mesta av spelet under större delen av matchen, föll man till slut med uddamålet 5-4.

Gästerna hade en 4-0 ledning, men Tranås visade karaktär och hämtade upp till 4-3 innan gästerna satte 5-3. I slutminuterna reducerade dock hemmalaget ännu en gång och skapade nerv de sista minuterna, men dock kom man inte närmare och fick därmed se sig besegrade.

Matchstatistik finner ni här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.